diumenge, 27 de febrer del 2011

Assemblea General de col·laboradors

Carrutxa convoca, per al proper 16 de març, a 2/4 de 8 del vespre, al seu local del carrer de l'Hospital, 14, 1r de Reus, la seva Assemblea General Ordinària.

Dins de l'ordre del dia es tractarà de la situació de l'entitat –tant econòmica com social–, com ja va fer en una assemblea oberta recent, i es donaran a conèixer les gestions realitzades des d'aleshores i les propostes que, recollides de l'assemblea esmentada, s'estan portant endavant.

També es tractarà de l'actualització de les quotes dels col·laboradors, així com del projecte d'activitats per a aquest any.

El darrer punt de l'assemblea, i força important, serà l'elecció d'una nova junta de l'associació, encarregada de recollir el testimoni de les persones que fins avui han estat força anys al capdavant de l'entitat i de projectar-la cap al futur.

S'ha presentat una candidatura a la Junta directiva amb la següent composició:

Montserrat Solà, presidenta
Montserrat Flores, vicepresidenta
Ferran Sugranyes, tresorer
Judit Gamundi, secretària
Laura Poblet, vocal
Pere Gort, vocal

Tanmateix, no és una llista tancada i si creieu que podeu ajudar a portar l'entitat endavant, en la mesura de les vostres posiibilitats, us convidem a sumar-vos-hi.

Els que no sou col·laboradors econòmics (socis) de l'entitat, però seguiu les nostres activitats, també hi sou convidats, tot i que amb veu però sense vot.

Us hi esperem a tots!