diumenge, 6 de juny del 2010

Amics, gràcies







És ben sabut que la feina de les entitats sorgeix de les propostes i la dedicació de moltes persones. La trajectòria d'una entitat com Carrutxa, que al llarg de tres dècades ha treballat sobre la cultura popular en àmbits ben diversos, ha estat possible per la col·laboració de molts amics.






Alguns d'ells, vinguts d'arreu de Catalunya, ens van acompanyar ahir en una petita celebració amb motiu del 30 aniversari. L'absis de la Prioral va ser l'escenari de retrobades, records i converses, mentre a l'oïda ressonava encara l'esclat de festa –la tronada, les danses i les campanes– que Reus havia viscut amb motiu de la proclamació de Sant Pere com a Festa Patrimonial d'Interès Nacional. La coincidència no podia ser més afortunada, ja que la festa ha estat des de l'inici un dels grans temes de treball de l'entitat.






A tots els amics que han fet possible Carrutxa –tant els que ahir van ser presents a la celebració com els qui no van poder venir–, moltes gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per convidar, per organitzar un acte ben agradable en un context tan espectacular, que ens va permetre gaudir d'una Tronada fantàstica i per 30 anys molt i molt potents.

Una abraçada.
Aleix Cardona
Solc/Lluçanès