dijous, 1 d’abril del 2010

Sant Jordi 2010, del Mercadal a les Peixateries



Enguany la festa de Sant Jordi tornarà a omplir els carrers del nucli antic de Reus, en un recorregut que va del Mercadal a les Peixateries, passant per la plaça del Castell, d'una banda, i el carrer Major, de l'altra. El cartell, editat per l'IMAC, ja es pot veure ales botigues i la diada compta amb una bona pila d'actes previs.
L'aposta de Carrutxa per contribuir a consolidar aquest recorregut passa per l'activitat «Descobreix el drac» –enguany, amb dos espais d'atenció als escolars, a la Sala del Castell i al Centre de Lectura– i per dinamitzar la part més allunyada del Mercadal. Hi trobareu el drac convidat, el de Santa Fe del Penedès, i una exposició a l'aire lliure sobre el drac i el bestiari festiu català, a més d'altres propostes que anirem anunciant.
Muntar aquestes activitats necessita força gent. Per això fem una crida a totes les persones que col·laboren habitualment o que, simplement, consideren que la feina que fa l'entitat és positiva, perquè s'animin a venir el proper 23 d'abril a donar un cop de mà a l'exposició, a la parada, o en alguna altra activitat...
Per a més informació, podeu trucar al 977 340 928 o escriure a carrutxa@etnocat.org