dimecres, 3 de juny del 2009

Nou indret web sobre les festes de Reus

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus i Carrutxa han arribat a un acord, que formarà part del conveni que l'entitat té amb la institució, perquè l'associació col·labori en la generació de continguts per al nou indret web municipal sobre les festes reusenques (www.festesreus.cat)
Ja en aquest moment, una part important dels continguts que ara inclou el web és resultat del treball de recerca desenvolupat sobre la Festa Major de Sant Pere i altres celebracions locals.



Per aquesta raó, l'indret web sobre la Festa Major (www.etnocat.org/festareus/stpere) que l'entitat ha gestionat en els últims deu anys desapareixerà en breu. Conscients que, en l'actualitat, les nostres pàgines es troben enllaçades en altres webs de cultura popular, la transició es farà progressivament i redireccionant els enllaços a les noves pàgines. També hi ha la voluntat de conservar i ampliar les informacions complementàries sobre algunes manifestacions festives que ara són accessibles des del domini etnocat.

Us preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d'aquests canvis o els errors que es puguin produir, ja que les pàgines de Carrutxa es gestionen, en bona part, des del treball voluntari i els limitats coneixements tècnics d'alguns membres de l'associació.