dimarts, 17 de juny del 2008

Per conèixer Sant Pere i el campanar



L'activitat organitzada dilluns per l'entitat, dins el programa d'actes de la festa major 2008, va ser tot un èxit: més de setanta persones van participar en una visita a l'església prioral de Sant Pere, comentada per Ezequiel Gort.
Es van explicar les diferents fases de la construcció de l'església, les dificultats que es van haver de superar, les decisions constructives que es van prendre i les persones i col·lectius que hi van intervenir.
La major part de l'explicació es va fer a la nau de l'església, amb l'ajuda d'un dossier amb un petit recull de textos i gràfics. També es va visitar la capella del Santíssim, i, gràcies a l'especial col·laboració de la parròquia, els visitants van poder accedir a l'espai del cor, en el qual es va fer referència a la vida quotidiana de la Comunitat de Preveres. Des d'allà van poder gaudir d'una perspectiva força única de l'església.

Hem tingut notícia que moltes persones no es van poder afegir a la visita. A més, el número de dossiers que havíem preparat en funció de les inscripcions prèvies va resultar insuficient.
Per això us proposem una nova visita comentada per al dimecres 2 de juliol, a 2 quarts de 7 de la tarda. L'activitat és gratuïta i oberta, però us recomanem que us hi inscriviu abans, trucant per telèfon (977 340 928) o enviant un missatge per correu electrònic (carrutxa@etnocat.org).