divendres, 25 de gener del 2008

Calendari de fotografies antigues


El Parc Natural de la Serra de Montsant i Carrutxa han editat un nou calendari per al 2008, dedicat a "La vida quotidiana als pobles de la serra de Montsant".
El calendari recull una vintena de fotografies amb imatges anteriors a 1950, procedents de fons familiars, cedides per particulars, i també de l'Arxiu Comarcal del Priorat. La realització del calendari s'emmarca en una línia de recerca –que continuarà durant tot aquest any– que parteix de la col·lecció de fotografies com a testimoni gràfic de la vida en el passat i com a instrument per motivar el record, amb l'objectiu de crear un fons fotogràfic accessible al públic.També és prevista l'edició d'un llibre de les fotografies aplegades per al 2009.
Aquest és el quart any que l'entitat publica un calendari amb fotografies antigues: el 2005 fou dedicat a la mineria a Bellmunt del Priorat; el 2006, a les puntaires i el 2007, també als pobles de Montsant. Al nostre web podeu visualitzar els fulls del calendari i us el podeu descarregar en format pdf.
El calendari, el distribueix de forma gratuïta el Parc Natural, per mitjà dels ajuntaments, i Carrutxa el regala al seus col·laboradors i col·laboradores. Es pot adquirir també, al preu de 5 euros, a les oficines de turisme i punts d'informació de l'àmbit del Parc o a la llibreria Gaudí de Reus.