dijous, 4 d’agost del 2011

La lluna de la Mussara

La Mussara acollirà el proper dissabte, 6 d'agost, la tercera edició de la Nit de Música i Poesia 'La Lluna de la Mussara', un acte que forma part de la programació del cinquantè aniversari de l'annexió de l'antic poble deshabitat de la Mussara al terme de Vilaplana. Aquesta commemoració va començar els seus actes el 10 de juliol passat, durant la celebració de l'Aplec de la Mussara, quan es va col·locar una placa en honor a aquest aniversari, a la plaça de l'Església del poble deshabitat.

Els actes de 'La Lluna a la Mussara' s'iniciaran a les 6 de la tarda amb una conferència de Laura Poblet i Montserrat Flores, que explicaran com els mussarencs celebraven les seves festes setanta o cent anys enrere. Seguidament, a les 7 de la tarda, es farà un circuit poètic per la Mussara, on cinc rapsodes recitaran i llegiran poesies amb un acompanyament musical. La jornada finalitzarà a les 10 de la nit, amb un concert a càrrec de Le Petit Ramon.

L'edició d'enguany està organitzada per l'Ajuntament de Vilaplana, juntament amb la direcció artística d'Isabel Olesti. Aquest acte compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. El Refugi de la Mussara també col·labora en l'edició, oferint servei de beguda i sopar. L'entrada és gratuïta.

(Reus Digital, 28/7/2011)