dimecres, 21 d’octubre del 2009

Els dijous al local

Comença un nou curs per a l'entitat. Tot i que l'activitat de recerca i difusió ha estat durant aquest darrers mesos prou intensa i, en aquest sentit, tenim corda per estona, el cert és que veiem molt difícil reobrir el centre de documentació. La manca de recursos per poder generar un o dos llocs de treball dignes per cobrir les necessitats derivades del funcionament de l'entitat, amb serveis oberts al públic, continua essent un obstacle insalvable.
Malgrat tot, no han estat poques les persones que s'han apropat al local o han intentat contactar amb l'associació: estudiants d'ESO, batxillerat o universitaris, membres de grups festius o, senzillament, persones interessades en algun dels temes que anem treballant. Ens sap greu, però la bona voluntat arriba on arriba i no sempre ens ha estat fàcil donar resposta a aquestes consultes.
Cara a aquest nou curs ens proposem fer dels dijous, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, el dia setmanal de trobada, amb dos vessants: l'atenció de consultes presencials i l'organització de converses sobre els àmbits que són objecte del nostre treball.
Aquestes converses, tot i ser obertes, no les publicitarem més enllà del col·lectiu de col·laboradors o d'aquest bloc –el local és massa petit–, amb voluntat, però, que puguin esdevenir activitats més formals en el futur.
Per exemple, per al proper dijous 29 d'octubre, hem programat una conversa sobre la festa de Tots Sants, a 2/4 de 8 de vespre.
Si esteu interessats a seguir el nostre treball o voleu quedar en un altre moment, podeu escriure a carrutxa@etnocat.org