dissabte, 4 d’abril de 2009

Un Sant Jordi més participat que mai

Enguany, a Reus la diada de Sant Jordi fa un pas endavant. Amplia el que havia estat el seu espai històric –la plaça del Mercadal– i incorpora tot un recorregut pel nucli antic que surt del Mercadal i hi torna tot passant per la plaça del Castell, l'absis de la Prioral, el carrer de les Peixateries Velles, la plaça de Sant Pere i el carrer Major.

La festa guanyarà espai però també continguts. I això és perquè diverses entitats ciutadanes organitzen un ventall d'activitats culturals que s'allargaran durant tot el dia. Properament se'n publicarà el programa.

Aquest dia, a la plaça del Castell-cantonada amb l'absis hi trobareu la parada de Carrutxa. Com cada any –i ja en fa quasi 25–, esperem que al seu voltant s'organitzin les habituals tertúlies informals amb aquelles persones que passeu a saludar, a comentar la festa, a intercanviar informacions sobre diferents aspectes de la cultura popular. Enguany, a més, Carrutxa organitza algunes activitats. Les trobareu anunciades a l'agenda i, ben aviat, comentades en aquest mateix bloc.

Per tal de fer-ho possible, adrecem una crida a totes les persones –tant col·laboradores com simpatitzants– que seguiu la nostra feina a donar un cop de mà aquest dia. Serà molt útil el suport que puntualment pugueu donar en moments concrets, fent-vos presents a la parada o col·laborant en alguna de les altres activitats. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica carrutxa@etnocat.org. Gràcies per endavant!