divendres, 24 d’abril del 2009

Nous imants per Sant Jordi






Continuant la pràctica de divulgar el nostre indret web per mitjà d'imants amb fotografies de les manifestacions festives de la ciutat de Reus, hem editat –amb motiu de la diada de Sant Jordi– els corresponents al Drac i a la Víbria de Reus.

Els imants es van poder recollir a la parada de Carrutxa la tarda de Sant Jordi i es continuaran distribuint en el futur. Ens agradaria poder dir-vos que tothom qui en vulgui algun exemplar pot passar a buscar-lo pel local de l'entitat. Malauradament no és així, per manca de capacitat d'atenció al públic. Les persones que portem el dia a dia de l'entitat no som suficients per cobrir aquest aspecte.

Tal com hem anat repetint en els darrers mesos, l'associació no pot garantir un horari determinat d'atenció al públic de forma presencial. Condicionats per la manca d'espai, per venir a fer consultes al nostre local de Reus cal concertar prèviament la visita.

Per aquesta raó continuarem potenciant el correu electrònic i la creació de pàgines temàtiques a la web com a fórmula de mantenir els serveis del nostre centre de documentació. No cal dir que estem sempre oberts a propostes concretes quant a nous continguts.

Els imants –que repartim gratuïtament en algunes de les nostres activitats– es podran trobar, per exemple, a la parada de l'associació durant la propera fira d'entitats de Reus.