dijous, 27 de març del 2008

Descobreix el Parc Natural de Montsant


Un any més, el Parc Natural de la Serra de Montsant inicia aquesta primavera la seva campanya Descobreix el Parc Natural de Montsant, amb l'objectiu de divulgar el ric patrimoni natural i cultural d'aquest espai protegit, així com la diversitat de llocs interessants i emblemàtics de la serralada.
Aquesta cinquena edició de la campanya ofereix la possibilitat de participar en diverses activitats, principalment excursions a peu, guiades i comentades, tallers de natura, excursions familiars, sortides nocturnes, guiatges en anglès..., de la mà de les empreses col·laboradores del parc –Pedrenca, Catsud i Excursions.cat–, per descobrir la muntanya. També s'organitzen itineraris de flora dirigits a conèixer els hàbitats i comunitats vegetals de Montsant. Al maig, i amb motiu del Dia Europeu dels Parcs, se celebrarà la IV Festa de l'Arbre al CEIP Rossend Giol de Porrera, una jornada d'educació ambiental, lúdica i pedagògica. Destaca també el curs d'introducció a l'ornitologia, organitzat amb la col·laboració de l'Institut Català d'Ornitologia.
La cloenda de les activitats d'estiu tindrà lloc el 23 d'agost a Margalef de Montsant, amb la diada Gaudeix del parc en família, on grans i petits podran participar dels tallers, excursions i activitats organitzades.
Podeu trobar més informació a www.parcsdecatalunya.net