dimecres, 19 de gener del 2011

Carrutxa convoca una assemblea oberta


Benvolguts, benvolgudes,

L’any en què l’entitat arribava als seus 30 anys d’existència ha estat certament difícil. A l’anunci del tancament del servei d’atenció al públic del nostre Centre de Documentació a començaments de 2010, s’hi ha afegit l’agreujament de la situació econòmica de l’entitat pels retards en el pagament d’alguns convenis amb les institucions i les dificultats per augmentar la nostra massa social, de forma que les quotes de col·laboració assegurin el funcionament mínim de l’entitat.

Malgrat això, l’any 2010 ha estat ben positiu quant a activitats, que han servit per recordar la feina feta i continuar endavant. Esmentem, per exemple, l’edició del llibre sobre les festes de Reus, el concert a les Peixateries Velles, les jornades sobre festa i pirotècnia o sobre el catàleg del patrimoni festiu del Baix Camp i del Priorat, a més d’una intensa activitat pel que fa a xerrades a Reus i a diferents poblacions d’aquestes comarques.

Mantenir aquest ritme ha estat possible, en bona part, gràcies a l’esforç d’unes poques persones que han aportat la seva feina voluntària, però també el valor econòmic del seu treball en la recerca i la divulgació, per fer viable el manteniment de l’associació.

Sense desànim, però conscients que aquesta és una situació que no es pot perllongar, considerem que cal plantejar ara una serena reflexió sobre el futur de l’entitat i com continuar endavant en la tasca de servei que l’entitat intenta desenvolupar des dels seus inicis.

Per això us convoquem a una assemblea oberta a totes les persones que col·laboreu econòmicament o en la recerca, simpatitzeu o us interesseu per l’activitat de Carrutxa, el proper dissabte 5 de febrer, a les 10 del matí a la sala del Castell del Cambrer (antic Arxiu Històric), a la plaça del Castell, 3, de Reus, per tal de tractar tots aquest punts que us hem esmentat.

Amb la seguretat que comptarem amb la vostra assistència, aprofito l’avinentesa per a saludar-vos ben cordialment.

Ferran Sugranyes
President del CDPM / Carrutxa