dilluns, 27 de desembre del 2010

Viatge a Mart, segona edició

Demà, 28 de desembre, al lloc i hora de costum –els mateixos que l'any passat– es presentarà, amb poques paraules i un suculent entrepà de marcià, la segona edició –aquesta, de butxaca– del conegut llibre de Josep M. Gort Sardà, Yo, el primer visitante del planeta Marte . El llibre ha estat coeditat, també, pels fills de l'autor i Carrutxa.

Els parlaments aniran a càrrec dels presentadors quan tinguin la boca buida. No s'espera l'assistència d'autoritats. Entre els assistents es rifarà un lot de cursos gratuïts per aprendre la llengua de Mart.



D'altra banda, també per demà, s'espera l'enlairament del coet Speteck 2010.

A les 7 de la tarda, des de la plaça de la Llibertat, començarà la cercavila pels carrers Prat de la Riba, President Companys, Sant Joan, pl. de Prim, tomb de ravals i Monterols. A 2/4 de 9, arribada a «Cap Mercadal» i recepció de les autoritats xineses, si és que vénen, per al llançament. A tres quarts, si fa no fa, llançament de l’Speteck 2010 cap al satèl·lit Fobos, de Mart, on s’establirà una primera base intergalàctica que possibilitarà l’aclimatació dels astronautes abans de trepitjar el planeta vermell, per segona vegada. Organitza: Ball de Diables de Reus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La web de l'espetek està aturada fa molts dies. Suposo que el coet es fa igual, no?